Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Topstar Raster Bureaustoel

Topstar Raster Bureaustoel
€ 389,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Trendy en ergonomische bureaustoel van Topstar voor diegenen die op zoek zijn naar design en comfort in-één. 10-06 is een bureaustoel die altijd zorgt voor een goede zithouding ondersteunt de bewegingen die het lichaam maakt en dwingt het lichaam niet zich aan de stoel aan te passen. De stijlvolle hoge rugleuning is ergonomisch gevormd en bekleed met ademende mesh stof.

Deze bureaustoel van Ergosit is via raster-mechanisme in hoogte en in diepte te verstellen. De frame op wielen is uitgevoerd in glasvezel versterkte kunststof. De armleuning van dit model is in hoogte verstelbaar.

Alle bureaustoelen van Topstar zijn LGA-getest en zijn dus gecontroleerd op veiligheid,eigenschappen,bruikbaarheidpresentatieelektromagnetische compatibiliteit (EMC) en hygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Specificaties:

  • Zithoogte varieert tussen 43 - 51 cm.
  • Breedte van de zitting is 48 cm.
  • Diepte van de zitting is 48 cm.
  • Hoogte van de rugleuning varieert tussen 65 - 71 cm.
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 108 - 122 cm.
Bruto gewicht22.2 kg.
KleurZwart
Netto gewicht20 kg.
MateriaalAdemende mesh stof , Glasvezel , Kunststof
Breedte48 cm.
Diepte48 cm.
Hoogte122 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!