Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Topstar Junior Kinderbureaustoel

Topstar Junior Kinderbureaustoel
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Design bureaustoel die met uw kind meegroeit. De ergonomisch voorgevormde zitting loopt rond aan de voorkant voor een comfortabele zit. Met deze bureaustoel kunt uw kind niet alleen de zithoogte zelf bepalen maar ook de zitdiepte. De rugleuning is verstelbaar in diepte in verschillende posities voor een optimale aanpassing aan het lichaam.

Deze bureaustoel van Topstar is voorzien van gasveer speciaal voor kinderen. Stijlvolle hoge rugleuning is gestoffeerd met ademende mesh stof. De frame voorzien van wielen is uitgevoerd in staal.

De onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH heeft deze design bureaustoel van Topstar gekeurd als een ergonomische stoel voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar door te testen op veiligheid, eigenschappen,bruikbaarheid, presentatie, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en hygiëne.

Specificaties:

  • Geschikt voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar 
  • Zithoogte varieert tussen 37 - 51 cm.
  • Breedte van de zitting is 44 cm.
  • Diepte van de zitting is 40 cm. 
  • Hoogte van de rugleuning is 47 cm.
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 84 - 98 cm.
Bruto gewicht9.5 kg.
KleurBlauw
Netto gewicht8.5 kg.
MateriaalKunststof , Mesh , Staal , Stof
Breedte44 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte98 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 109,00