Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Topstar Hesco Kinderbureaustoel

Topstar Hesco Kinderbureaustoel
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze frisse kinderbureaustoel vormt zich naar het lichaam van jouw kind. De ergonomische Bureaustoel Hesco is verstelbaar en verkrijgbaar in leuke kleuren. Richt de kinderkamer volledig in met deze verantwoorde bureaustoel en creëer een veilige plek waar je kleine zonder zorgen kan opgroeien.

De Kinderbureaustoel Hesco heeft een gezellig en fris ontwerp waar je niet omheen kunt. De bekleding heeft niet alleen functionele eigenschappen maar geeft de kinderbureaustoel ook een vrolijke uitstraling. Daarnaast is de kinderbureaustoel verantwoordt en kun je hem verstellen waardoor je kleine minder snel een nieuwe bureaustoel nodig heeft.

Het Duitse topmerk Topstar heeft deze bureaustoel volgens de laatste veiligheidsregels geproduceerd. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kun je uitgaan van een degelijke kinderbureaustoel met een lange levensduur. Bovendien ontvang je drie jaar garantie wat jou verzekerd van een blijvend goede bureaustoel voor kinderen. De bureaustoel is bovendien ergonomische verantwoord waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid van je kind.

Het onderstel van de Kinderbureaustoel Hesco is uitgevoerd in zwart gehard plastic. Om je kleine alle vrijheid te geven om zich te bewegen is de kinderbureaustoel voorzien van vijf zwenkwieltjes. De poot is voorzien van een kindervriendelijke gasveer waardoor de stoel met een vloeiende beweging in hoogte te verstellen is. Ook de rugleuning is apart in hoogte te verstellen waardoor de kinderbureaustoel meegroeit met je kleine. Als laatste kun je de rugleuning en de zitting van elkaar afschuiven wat natuurlijk handig is als je kind opgroeit.

De rugleuning van deze ergonomische kinderbureaustoel is gespannen met ademende mesh stof wat zeer prettig is. De dikke zitting is lekker zacht en uitgevoerd in mesh stof. Deze vrolijke kinderbureaustoel is verkrijgbaar in de appel groen en paars. Zo kun je de kinderkamer inrichten naar de wensen van je kind en creëer een veilige plek waar je kleine zich optimaal kan ontwikkelen.

Alle bureaustoelen van het merk Topstar zijn LGA-getest door het onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH. Dit houdt in dat de Kinderbureaustoel Hesco is gecontroleerd op veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie, elektromagnetische compatibiliteit en hygiëne.

Specificaties:

  • Zithoogte varieert tussen 37 - 51 cm.
  • Breedte van de zitting is 44 cm.
  • Diepte van de zitting is 30-36 cm. 
  • Hoogte van de rugleuning is 52 cm.
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 88 - 100 cm.
  • Geschikt voor kinderen tussen de 5 en 13 jaar
Bruto gewicht11 kg.
MateriaalKunststof , Mesh , Stof
Breedte44 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte88 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!