Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Topstar Handy Bureaustoel

Topstar Handy Bureaustoel
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Design bureaustoel met uitmuntende ergonomische eigenschappen ontworpen door Ergosit. Deze ergonomische bureaustoel ondersteunt de bewegingen die het lichaam maakt, en dwingt het lichaam niet zich aan de stoel te passen. U kunt deze stoel traploos in hoogte verstellen en middels de aanwezige kantel-mechanisme de ideale werkstand instellen net als de hoogte van de zitting.

De zitting en de rugleuning zijn totaal ergonomisch voorgevormd voor ultiem comfort. De gestoffeerde bureaustoel is gecombineerd met stijlvolle aluminium frame en tevens voorzien van een hanger achter de rugleuning om uw jas bijvoorbeeld op te hangen.

Alle&nbnbsp;bureaustoelen van Ergosit zijn LGA-getest en zijn dus gecontroleerd op veiligheid,eigenschappen,bruikbaarheidpresentatieelektromagnetische compatibiliteit (EMC) enhygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Specificaties:

  • Zithoogte varieert tussen 42 - 55 cm. 
  • Breedte van de zitting is 47 cm. 
  • Diepte van de zitting is 46 cm. 
  • Hoogte van de rugleuning is 58 cm. 
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 101 - 113 cm.
  • Deze bureaustoel wordt zonder armleuning geleverd.
Bruto gewicht19.3 kg.
KleurZwart
Netto gewicht17 kg.
MateriaalAluminium , Kunststof , Stof
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Zitdiepte46 cm.
Zithoogte42-55 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!