Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Topstar Fiber Bureaustoel

Topstar Fiber Bureaustoel
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Klassieke en eenvoudige bureaustoel met ergonomische eigenschappen. Ideaal voor op kantoor en werkkamer thuis. De zitting en de rugleuning is voorgevormd en ondersteunen de bewegingen die het lichaam maakt. Behalve dat de stoel in hoogte verstelbaar is kantelt de rugleuning ook naar achteren voor een comfortabele zit. De rugleuning is tevens te verstellen in hoogte naar eigen wens.

Deze ergonomische bureaustoel is gestoffeerd en gecombineerd met een glasvezel versterkte kunststof frame

Alle bureaustoelen van Topstar zijn LGA-getest en zijn dus gecontroleerd op veiligheid, eigenschappen,bruikbaarheid, presentatie, elektromagnetische compatibiliteit (EMC) en hygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Specificaties:

  • Zithoogte varieert tussen 42 - 55 cm. 
  • Breedte van de zitting is 46 cm. 
  • Diepte van de zitting is 45 cm. 
  • Hoogte van de rugleuning is 45 cm. 
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 90 - 103 cm.
  • Armleuning op de foto is niet inbegrepen.
Bruto gewicht14.9 kg.
KleurZwart
Netto gewicht13 kg.
MateriaalGlasvezel , Kunststof , Stof
Breedte46 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte113 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 109,00