Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Topstar Elvio Kinderbureaustoel

Topstar Elvio Kinderbureaustoel
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voor je opgroeiende kind is een ergonomische bureaustoel van groot belang. Deze weergaloze bureaustoel is op alle punten verstelbaar en uitgevoerd in leuke kleuren. De Kinderbureaustoel Elvio is dan ook een echte must have voor in de kinderkamer. Je kleine kan zo verantwoord en prettig opgroeien in een gezellige inrichting.

De leuke kinderbureaustoel is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de Kinderbureaustoel Elvio vijf zwenkwieltjes waardoor je kleine alle vrijheid heeft om zich te bewegen. Daarnaast kun je de bureaustoel op verschillende punten verstellen waardoor hij meegroeit met je kleine en jij minder snel een nieuwe bureaustoel hoeft te kopen.

Het frame is uitgevoerd in staal wat de stevigheid garandeert. Het staal is gepoederd in een mat zilveren kleur waardoor de kinderbureaustoel een vriendelijke uitstraling heeft. De gepoederde afwerking is bovendien kindervriendelijk waardoor je kleine de kinderbureaustoel ongestoord kan gebruiken. Door de kindvriendelijke gasveer kun je de Kinderbureaustoel Elvio met een vloeiende beweging in hoogte vertellen en vastzetten op elke gewenste hoogte.

De leuning van de kinderbureaustoel is tevens uitgevoerd in een stalen frame waartussen mesh stof is gespannen. Hierdoor ademt de rugleuning wat erg prettig is. De zitting is ook uitgevoerd in mesh stof waardoor de kinderbureaustoel één geheel is. Om de kinderbureaustoel aan te passen naar de lichaamslengte van je kind kun je de rugleuning van de zitting afschuiven. Hierdoor is de Kinderbureaustoel Elvio op iedere gewenste grootte in te stellen.

Deze kinderbureaustoel is ontworpen door het merk Topstar dat gespecialiseerd is in ergonomische bureaustoelen. Dankzij de Duitse kwaliteit kun je uitgaan van een hoogwaardige bureaustoel en ontvang je drie jaar garantie. De Kinderbureaustoel Elvio is prima geschikt voor kinderen van 5 tot 15 jaar. De bureaustoel is bovendien is verkrijgbaar in roze en blauw waardoor hij geschikt is voor zowel de jongenskamer als de meisjeskamer.

Alle kinderbureaustoelen van het merk Topstar zijn LGA-getest door het onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH. Dit houdt in dat de Kinderbureaustoel Elvio is gecontroleerd op veiligheid, eigenschappen, bruikbaarheid, prestatie, elektromagnetische compatibiliteit en hygiëne. 

Specificaties:

  • Geschikt voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar 
  • Zithoogte varieert tussen 37 - 51 cm.
  • Breedte van de zitting is 44 cm.
  • Diepte van de zitting is 40 cm. 
  • Hoogte van de rugleuning is 47 cm.
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 84 - 98 cm.
Bruto gewicht9.5 kg.
KleurRoze
MateriaalKunststof , Mesh , Staal , Stof
Breedte44 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte98 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten
€ 109,00