Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Topstar Blue Square Bureaustoel

Topstar Blue Square Bureaustoel
€ 519,00

of per maand vanaf € 11,37

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze karakteristieke bureaustoel met relax-functie is ontworpen door Topstar die al sinds 1949 kwalitatieve en duurzame bureaustoelen produceert. De ergonomisch gevormde rugleuning is extra hoog ontworpen, in hoogte verstelbaar en ondersteunt uw wervelkolom. 

De vlakke zitting met een ronding aan de voorkant ter ondersteuning van uw knieën is kantelbaar en past zich aan aan uw lichaamsgewicht. Deze moderne bureaustoel is volledig gestoffeerd en gecombineerd met gepolijste aluminium frame.

Alle bureaustoelen van Topstar zijn LGA-getest en zijn dus gecontroleerd op veiligheid,eigenschappen,bruikbaarheidpresentatieelektromagnetische compatibiliteit (EMC) enhygiëne door de onafhankelijke Testinstituut LGA QualiTest GmbH.

Specificaties:

  • Zithoogte varieert tussen 41 - 53 cm.
  • Breedte van de zitting is 48 cm.
  • Diepte van de zitting is 48 cm.
  • Hoogte van de rugleuning is 58 cm.
  • Hoogte van de stoel vanaf de grond is tussen 102 - 122 cm.
Bruto gewicht24 kg.
KleurBlauw
Netto gewicht22 kg.
MateriaalAluminium , Stof
Breedte48 cm.
Diepte48 cm.
Hoogte122 cm.
Zitdiepte48 cm.
Zithoogte41-53 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!