Terapy Ulli Zitkussen

Terapy Ulli Zitkussen
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Aanvullende steun voor Baloo-TERAPY of Elly-TERAPY? Velen gebruiken de Ulli-TERAPY om hun Baloo-TERAPY te transformeren tot een lounge-stoel of een bank voor twee personen (met 2 Ulli-TERAPY's). De Elly-TERAPY wordt ook omgevormd tot een kleine stoel met behulp van één Ulli-TERAPY.

Voedingskussen? Ulli-TERAPY is ideaal om 'handsfree' borstvoeding te geven en dus je volle aandacht te geven aan je baby! Ulli–TERAPY is een stuk groter dan een normaal voedingskussen. Hierdoor krijg je meer steun en mocht er worden gemorst tijdens het voeden, dan ritst je de hoes er makkelijk af en kan je het wassen.

De EPS parels zitten dan nog in een binnenhoes. Lezen in bed? Of extra ondersteuning op je bestaande bank? Dat kan makkelijk met Ulli-TERAPY! Het biedt goede ondersteuning voor je rug, het materiaal voelt prettig en is uiterst comfortabel.

Bruto gewicht6 kg.
Inhoud120 liter.
MerkTerapy
MateriaalEPS parels , Rekbaar Katoen
Breedte100 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte20 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!