Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Terapy Toby Zitkussen

Terapy Toby Zitkussen
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ultiem comfort en ergonomie in een stijlvolle uitvoering; dat is pas klasse!

Omvormen van je Baloo-TERAPY tot bank? Dan is Toby-TERAPY hetgeen wat je zoekt! Het is bijna even lang als de Baloo-TERAPY, en biedt steun aan je rug.

Lekker tegen de Toby-TERAPY aankruipen? De Toby-TERAPY is ook een fijne aanwinst voor in bed; lekker zacht en warm. Om lekker tegen aan te kruipen, te omarmen of als kussen te gebruiken.

In blijde verwachting? Veel mamma’s in spé vinden het moeilijk een fijne slaaphouding te vinden, zo’n grote buik wil nog wel eens in de weg zitten.
Met behulp van de Toby-TERAPY vindt je de juiste houding met voldoende steun, waardoor je lekker kunt wegdromen.

Bruto gewicht6 kg.
Inhoud120 liter.
MerkTerapy
MateriaalEPS parels , Rekbaar Katoen
Breedte160 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte25 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!