Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Terapy Baloo Zitzak

Terapy Baloo Zitzak
€ 214,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Bij het ontwerpen van de Baloo-TERAPY is aan je gedacht. De Baloo-TERAPY biedt je ultiem ergonomische steun en comfort. Gevuld met de perfecte verhouding vankorrels vormt het zich naar je lichaam.

Baloo-TERAPY biedt vrouwen die in verwachting zijn, of reeds zijn bevallen, ultiem ergonomische steun en comfort. Buitenste hoes is afritsbaar en wasbaar op maximaal 30°. Dit model is leverbaar in 15 verschillende trendy kleuren.

Combineer de Baloo-TERAPY met de Ulli-TERAPY en/of Toby-TERAPY als aanvullende steun en tover deze zitzak om een lounge-stoel.

Bruto gewicht6 kg.
Inhoud700 liter.
MerkTerapy
MateriaalEPS parels , Rekbaar Katoen
Breedte180 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte180 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!