Tenzo Strada Wandrek Sil

Tenzo Strada Wandrek Sil
€ 139,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een compact wandrek dat erg leuk is om je woonkamer op te vrolijken met woonaccessoires. Het Wandrek Strada Sil heeft drie planken met een tussenruimte van 32,7 cm. Zo kun jij al het moois op een leuke manier uitstallen. Dit wandrek heeft MDF houten poten van 25 mm. dik. De eveneens 25 mm. dikke planken zijn gemaakt van spaanplaat.

Het gehele wandrek is afgewerkt met eikenfineer wat zorgt voor een warme uitstraling. Dankzij het compacte ontwerp neemt het Wandrek Strada Sil bovendien weinig ruimte in beslag. Het wandrek is ontworpen door het meubelmerk Tenzo.

Bruto gewicht12 kg.
KleurEiken
MateriaalKwalitatief geperst hout met een dikte van 25 mm. en gefineerd, MDF houten poten
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte96 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!