Tenzo Haze Ladekast

Tenzo Haze Ladekast
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Ladekast Haze heeft het allemaal! Zowel opbergruimte als een prachtig design zijn gecombineerd in het ontwerp van dit stijlvolle woonkamer meubel. De ladekast hoort bij de collectie van het meubelmerk Tenzo. De Ladekast Haze is uitgerust met drie lades die genoeg ruimte bieden voor je spullen.

Het woonkamer meubel zelf is gemaakt van 19 mm. dik spaanplaat en de frontjes zijn gemaakt van 16 mm. dik spaanplaat. De retro wandkast is verkrijgbaar in wit gelakt, brons metallic en koper metallic. De poten en handgrepen zijn uitgevoerd in massief geolied hout. Je kunt de lades combineren met het Dressoir Haze.

Bruto gewicht34 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout, Geolied massief eiken houten poten
Breedte76 cm.
Diepte43 cm.
Hoogte101 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!