Tenzo Haze Dressoir

Sixtens Haze Dressoir koper
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een retro dressoir dat zowel een stijlvol ontwerp als veel bergruimte heeft. Het Dressoir Haze is op de markt gebracht door het meubelmerk Tenzo. Het ontwerp van dit woonkamer meubel past helemaal bij de woontrends van nu. Het Dressoir Haze is gemaakt van 19 mm. en 16 mm. dik kwalitatief spaanplaat.

Het hout is perfect afgewerkt waardoor het design dressoir van hoogwaardige kwaliteit is. Het Dressoir Haze is verkrijgbaar in opvallende kleuren namelijk metallic brons en metallic koper. Natuurlijk kun je het retro dressoir ook in stijlvol mat wit bestellen. De poten en handgrepen zijn gemaakt van geolied massief eikenhout.

Bruto gewicht64 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout, Geolied massief eiken houten poten
Breedte160 cm.
Diepte43 cm.
Hoogte75 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!