Tenzo Flower Wandplank Tab

Tenzo Flower Wandplank Tab
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kleur je leven met de Wandplank Flower Tab. De leuke wandplank is verkrijgbaar in zoveel kleuren dat je nauwelijks kunt kiezen. Het meubelmerk Tenzo heeft de woonaccessoire ontworpen en op de markt gebracht. De Wandplank Flower Tab is afgewerkt doormiddel van berkenhout en lindehout fineer.

Deze kwalitatieve laag is afgewerkt met matte lak. Wat direct opvalt aan deze wandplank zijn de sierlijke ronde hoeken van het ontwerp. Daarnaast loopt het model van smal naar breed waardoor de wandplank op een speelse manier van je muur afkomt. Het is ook leuk om de wandplank per twee of drie op te hangen.

Bruto gewicht3 kg.
MateriaalGefineerd berken en lindehout en gelakt in verschillende kleuren
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Diepte16 cm.
Hoogte0 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!