Tenzo Color Wandkast Medium

Sixtens Color Wandkast Medium rood
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een wandkast waarmee jouw woonkamer een andere uitstraling krijgt. De Wandkast Color Medium is een geweldig design meubels met veel opbergruimte. Deze unieke wandkast is ontworpen door het meubelmerk Tenzo. De design wandkast is uitgerust met maar liefst drie deuren en twee lades.

De frontjes zijn, evenals de wandkast zelf, gemaakt van 16 mm. dik spaanplaat dat perfect is afgewerkt doormiddel van lak. De opvallende poten zijn daarentegen weer gemaakt van gelakt massief beukenhouten. De Wandkast Color Medium is verkrijgbaar in drie leuke varianten die stuk voor stuk uniek zijn. Fleur je woonkamer op met deze leuke wandkast.

Bruto gewicht41 kg.
Breedte79 cm.
Diepte36 cm.
Hoogte123 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!