Tenzo Box Roomdivider

Tenzo Box Roomdivider
€ 259,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een grote open roomdivider die opvalt in je woonkamer of slaapkamer. Deze grote wandkast is ontworpen door het meubelmerk Tenzo en verkrijgbaar in vele frisse kleuren. Kies de kleur die bij je past en maak een statement in je woning! De Roomdivider Box is geschikt als scheidingswand maar ook om spullen en opbergdozen neer te zetten.

Het opbergmeubel is voorzien van kleine pootjes en heeft maar liefste negen open vakken. De roomdivider is gemaakt van spaanplaat en afgewerkt met een matte lak. Je kunt de Roomdivider Box combineren met de meubelserie Box om zo je woning kleurrijk in te richten en kan ook eventueel opgehangen worden.

Bruto gewicht40 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout met Kunststoffen poten
Breedte107 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte111 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!