Tenzo Box Roomdivider Trap

Tenzo Box Roomdivider Trap
€ 289,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze leuke roomdivider kent vele toepassingsmogelijkheden. Het Zweedse meubelmerk Tenzo heeft dit prachtige opbergmeubel op de markt gebracht. Bovendien is de roomdivider verkrijgbaar in vele frisse kleuren. De Roomdivider Box Trap dankt zijn naam aan de trapvormige vormgeving. Hierdoor biedt het opbergmeubel nog meer mogelijkheden om je woonaccessoires neer te kunnen zetten.

Maar je kunt natuurlijk ook werken met opbergboxen. De Roomdivider Box Trap is gemaakt van 25 mm. en 16 mm. dik spaanplaat. Het hout is afgewerkt met matte lak. De roomdivider hoort bij de meubelserie Box.

Bruto gewicht40 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout met Kunststoffen poten
Breedte109 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte113 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!