Tenzo Box Opbergkast Three

Tenzo Box Opbergkast Three
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een leuke opbergkast die jouw inrichting helemaal opfleurt. De Opbergkast Box Three is ontworpen door het Zweedse meubelmerk Tenzo en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Dankzij het open model kun je verschillende kanten op met dit woonkamer meubel. De Opbergkast Box heeft zes vierkante vakken die je kunt gebruiken om woonaccessoires of opbergdozen neer te zetten.

Door de ronde pootjes heeft dit opbergmeubel een speelse uitstraling. Het is eventueel ook mogelijk om dit model op te hangen. Het woonkamer meubel is gemaakt van spaanplaat van 25 mm. en 16 mm. dik. Het hout is afgewerkt met een matte lak. Je kunt de Opbergkast Box Three combineren met de meubelserie Box.

Bruto gewicht33 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout met Kunststoffen poten
Breedte73 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte111 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!