Tenzo Box Opbergkast Single

Tenzo Box Opbergkast Single
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een leuke opbergkast welke je dankzij het compacte formaat overal kunt plaatsen. De Opbergkast Box Single is ontworpen door het meubelmerk Tenzo en kan leuk gecombineerd worden met de meubelserie Box. Het vierkante opbergkastje is gemaakt van 20 cm. dik spaanplaat en afgewerkt met matte lak. Bovendien is het meubel in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je met de opbergkast ook echte statement in de ruimte kunt maken.

De Opbergkast Box Single is voorzien van vier kleine pootjes. Zo kun je het opbergmeubel gebruiken als leuk nachtkastje, bijzettafeltje of plantentafel. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om deze opbergkast.

Bruto gewicht10 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout met Kunststoffen poten
Breedte73 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte42 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!