Tenzo Box Lades

Tenzo Box Lades
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wil je jouw Box opbergkast of roomdivider een stuk functioneler maken? Dan zijn deze lades perfect! De lades behoren bij de meubelserie Box welke is ontworpen door het Zweedse meubelmerk Tenzo. Net zoals de opbergkasten en roomdividers zijn de lades uit de Box meubelserie gemaakt van spaanplaat en afgewerkt met matte lak of eikenfineer.

Zoals kenmerkend voor deze serie kun je bij de lades ook kiezen uit verschillende kleuren waardoor de variatiemogelijkheden eindeloos zijn! Natuurlijk kun je kiezen voor lades in dezelfde kleur als je kasten, maar je kunt ook lekker eigenwijs zijn en juist kiezen voor een contrasterende kleur.

Bruto gewicht7 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout
Breedte33 cm.
Diepte31 cm.
Hoogte33 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!