Tenzo Box Bureau

Tenzo Box Bureau
€ 269,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dankzij dit vrolijke bureau ga jij met plezier aan het werk! In je woonkamer, werkkamer of kinderkamer creëer je dankzij het Bureau Box een vrolijke stemming. Het bureau hoort bij de meubelserie Box van het meubelmerk Tenzo en is verkrijgbaar in vele vrolijke kleur.

Het Bureau Box heeft een compact ontwerp waardoor het werkkamer meubel overal past. Ondanks het compacte ontwerp biedt dit bureau toch alle ruimte die je nodig hebt om relax aan de slag te gaan! Het Bureau Box is gemaakt door het meubelmerk Tenzo en uitgevoerd in spaanplaat. Het hout is afgelakt doormiddel van een matte lak.

Bruto gewicht37 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout met Metalen poten
Breedte118 cm.
Diepte55 cm.
Hoogte75 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!