Tenzo Box Boekenkast

Tenzo Box Boekenkast
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een opvallende boekenkast? Dan zit je met de Boekenkast Box goed! Deze boekenkast heeft dan wel een simpel ontwerp, maar is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren. Bovendien kun je de boekenkast heel leuk combineren met de meubelserie Box. De Boekenkast Box is op de markt gebracht door het meubelmerk Tenzo.

De open vakken kun je natuurlijk gebruiken om boeken neer te zetten, maar ook om woonaccessoires een leuk plekje te geven of te werken met opbergdozen. De Boekenkast Box is gemaakt van 25 mm. en 16 mm. dik spaanplaat en afgewerkt met een matte lak.

Bruto gewicht30 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout met Kunststoffen poten
Breedte38 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte181 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!