Tenzo Bloc Opbergkast Small

Tenzo Bloc Opbergkast Small
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een perfecte manier om je kleine spullen bij de hand op te bergen. De Opbergkast Bloc Small van het meubelmerk Tenzo is het meest geweldige opbergmeubel dat je maar kunt verzinnen.

De Opbergkast Bloc is opgebouwd uit drie vakken. Iedere vak heeft bovendien een andere hoogte wat zorgt voor een stukje speelsheid. De vakken van dit unieke opbergmeubel zijn op één punt aan elkaar verbonden waardoor je door middel van een draaibeweging de vakken kunt openen. De Opbergkast Bloc Small is gemaakt van MDF hout en verkrijgbaar in mat wit of hoogglans wit.

Bruto gewicht27 kg.
MateriaalMDF hout
Breedte36 cm.
Diepte36 cm.
Hoogte55 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!