Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Henke Meble Hemelboom Tafellamp

Henke Meble Hemelboom Tafellamp
€ 429,00

of per maand vanaf € 9,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Breng de natuurlijke en warme sfeer in je interieur met deze design tafellamp ontworpen door Henke MöbelExclusieve tafellamp Hemelboom is gemaakt vanteakhout. Prachtig ontwerp met een rustieke uitstraling!

Deze tafellamp is gecertificeerd door Trees4TreesOnafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

Specificaties:

  • De diameter van de bol is 60 cm.
  • De diameter van de frame is 39 cm.
  • De dikte van de frame is 4 cm.
Bruto gewicht55 kg.
KleurTeak
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!