Spectral ZU1864 Infraroodverlenger

Spectral ZU1864 Infraroodverlenger
€ 109,95

incl. BTW

Verzendklaar binnen: 1 werkdag

Wordt verzonden als Klein pakket

Gratis bezorging

Gratis retour

100 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Heb je al je TV apparatuur weggewerkt? Dan moet je vaak alsnog de kasten openzetten om je apparatuur te bedienen. Met deze infraroodverlenger van het meubelmerk Spectral is dit verleden tijd. Dankzij de Infraroodverlenger ZU1864 kun je jouw apparatuur in een dichte kast bedienen. Hiervoor hoef je allen een kleine infrarood ontvanger in het zicht van je afstandsbediening te plaatsen.

De Infraroodverlenger ZU1864 is gemakkelijk te instaleren en pikt alle signalen in je kast op. Hierdoor hoef je geen kabels op je apparatuur te plakken. Het systeem werkt met vrijwel alle merken, zelfs met nieuwe IR code formaten.

Bruto gewicht1 kg.
KleurZwart
Garantie3 jaar garantie
KantelenNee
MerkSpectral
MateriaalKunststof
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten