It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Sit en Joy Casablanca Zitzak Grijs

Sit en Joy Casablanca Zitzak Grijs

€ 89,95

€ 76,46

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 13,49
Deze actie loopt t/m 26 december 2018

Niet meer leverbaar

Deze zitzak in de vorm van een opvouwbare matras is ideaal voor logees!

Sit & Joy Lounge stoel Casablanca is aanzienlijk comfortabeler en makkelijker in het gebruik dan een luchtbed en neemt veel minder ruimte in dan een logeerbed. Opgevouwen is deze zitzak niet groter dan een flinke reiskoffer. Als u buitenshuis gaat slapen kunt u deze opvouw-matras makkelijk meenemen als handbagage, maar ook als u ruimte over wilt houden in uw logeerkamer is het een prima alternatief voor een extra bed.

Sit & Joy Lounge Casablanca is verkrijgbaar in Antraciet, Choco, Grijs en Wit.

Specificaties:

  • 100% nylon, waterafstotend o.b.v Nano technologie
  • EPS vulling
  • Indoor & Outdoor te gebruiken

Bruto gewicht11 kg.
KleurGrijs
MerkSit Joy
Materiaal100% Nylon
Breedte160 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte56 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!