Sit en Joy Casablanca Zitzak Outlet

Sit en Joy Casablanca Zitzak Outlet
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Zitzak Casablanca Outlet is een leuke woonaccessoires welke je ingeklapt als stoel en uitgeklapt als matras kunt gebruiken. Het model is van het meubelmerk Sit & Joy en staat garant voor vele relax-uurtjes! De zitzak is bewerkt met Nano technologie waardoor deze waterafstotend is.

Hierdoor kun je de zitzak zowel binnen als buiten gebruiken. De hoes van de zitzak is gemaakt van nylon en de vulling is gemaakt gerecyclede polystyreen bolletjes. Wil je dus heerlijk genieten van het zonnetje of wil je binnen even loungen? Dan is de Zitzak Casablanca Outlet perfect! Dit outletmodel is nieuw in doos verpakt.

Bruto gewicht12 kg.
KleurChoco
MerkSit Joy
Materiaal100% Nylon
Breedte160 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte56 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!