Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Evy Sidetable

Davidi Design Evy Sidetable
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze chique sidetable van het bekende merk Davidi Design gaat alle verwachtingen te boven. Door het onweerstaanbare design en de mooie afwerkingen is de Sidetable Evy een lust voor het oog. Maak je inrichting compleet met deze hoogglans witte sidetable/kaptafel en creëer een stijlvolle sfeer.

De design kaptafel is ideaal geschikt om een lege saaie muur in huis op te vrolijken. Daarnaast biedt de hoogglans witte sidetable genoeg ruimte om leuke woonaccessoires neer te zetten. Zo maak je je inrichting een stukje gezelliger waardoor wonen leuker wordt. Combineer de design sidetable/kaptafel met je nieuwe of je bestaande meubels en richt je huis compleet in.

Door de eigentijdse vormgeving heeft de glazen Sidetable Evy een speelse uitstraling. De sidetable is voorzien van drie glazen planken uitgevoerd in transparant veiligheidsglas. De glazen planken geven de design sidetable een gezellig aanzicht waar je niet omheen kunt. Deze sidetable/kaptafel is een echte blikvanger in iedere ruimte van de huis.

De glazen planken van de design sidetable zijn verbonden door middel van hoogglans witte poten. Deze poten zijn volledig uitgevoerd in MDF hout wat de design sidetable erg stevig maakt. Door de hoogwaardige materialen heeft de hoogglans witte sidetable bovendien een langen levensduur waardoor je eindeloos kunt genieten van je aankoop.

Door de eigentijdse vormgeving kun je de Sidetable/Kaptafel Evy in verschillende ruimtes in je huis gebruiken. Zo komt de sidetable goed tot zijn recht in je hal of woonkamer. Maar ook in je slaapkamer als design kaptafel is deze sitetabel het stralende middelpunt. Wanneer je de hoogglans witte sidetable combineert met een grote spiegel of schilderij is het stijlvolle plaatje compleet.

De bovenste glasplaat en de hoogglans witte poten zijn verbonden door middel van metalen tussenstukjes die de design kaptafel een moderne look geven. Richt je huis volledig in met deze stijlvolle kaptafel en creëer een gezellige sfeer.

Bruto gewicht56.4 kg.
KleurHoogglans Wit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!