Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Casado Alhambra Showmodel Wandmeubel

Casado Alhambra Showmodel Wandmeubel
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De perfecte conversie van een klassieker in een elegante stijl. ALHAMBRA, als een sterke solist, wint de creatieve interactie. Niet alleen vanwege het briljante ontwerp, maar ook vanwege de hoge kwaliteit! Bij dit ophangmeubel verdwijnen alle kabels spoorloos.

De frame van dit showroommodel wandmeubel is uitgevoerd in glas op een aliminium frame. De twee planken voor je apparatuur zijn vervaardigd van zwart veiligheidsglas en hebben een draagvermogen van 8 kg.

Alhambra Wand showroommodel is geschikt voor elke LED, LCD, plasma en 3D televisie tussen de 32 en 50 inch. met een maximum gewicht van 45 kg.

Dit model kan alleen opgehaald worden van onze showroom in Rotterdam omdat het een showroommodel is en niet opgestuurd kan worden.

Bruto gewicht32 kg.
KleurZwart
Draagvermogen per glas8 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht29 kg.
KantelenNee
MateriaalAluminium , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat32 - 63 inch.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!