Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Interlink SAS Justin Big Schoenenkast

Interlink SAS Justin Big Schoenenkast
€ 239,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Weinig opbergruimte maar toch veel schoenen? De trendy schoenenkast van Interlink SAS biedt de oplossing voor jou! In de 4 klepvakken kun je ca. 16 paar schoenen netjes opbergen.

De trendy schoenenkast heeft het IFM Design keurmerk. Dit betekent dat er kwalitatieve materialen gebruikt worden en de afwerking perfect is. De design schoenenkast is gemaakt van MDF hout.

De klepvakken zijn afgewerkt met hoogglans wit en bevatten een dubbele rij schoenhouders. Tevens hebben de klepvakken handgrepen voor een optimaal gebruikersgemak. Dankzij het modieuze design past de design schoenenkast in jouw hal.

Bruto gewicht44 kg.
KleurHoogglans Wit
Garantie2 jaar garantie
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten