Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Fame Schoenenkast

Germania Fame Schoenenkast
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Schoenekast Fame van Germania is een eyecatcher in je hal. De hoogglans schoenenkast is gemaakt van kwalitatieve materialen en heeft stijlvolle metalen accenten.

Met deze design schoenenkast kun je jouw schoenen op een nette manier opbergen. Maar ook om je hal op te fleuren kun je deze design schoenenkast goed gebruiken.

De houten schoenenkast bestaat uit drie klepdeuren die je naar voren open kunt doen. Voor meer gebruikersgemak sluiten de klepdeuren door middel van het soft-closing systeem.

De design schoenenkast is uitgevoerd in kwalitatief geperst hout en de deuren zijn uitgevoerd in kwalitatief MDF hout. De gehele schoenekast is hoogglans afgewerkt.

Deze design schoenenkast is verkrijgbaar in de kleuren; hoogglans petrol, en hoogglans wit. Hierdoor past de hoogglans schoenenkast altijd bij jouw interieur en smaak.

De deuren van schoenenkast Fame zijn voorzien van metalen handgrepen. Achter iedere deur zijn metalen schoenenrekken bevestigd die samen met het openen van de klepdeur naar voren komen.

In de design schoenekast kun je ongeveer 12 paar schoenen netjes opbergen. De hoogglans schoenenkast is daardoor ideaal voor als je veel schoenen hebt of voor gezinnen.

Om het moderne plaatje compleet te maken heeft de design schoenenkast stijlvolle metalen poten. Schoenekast Fame is handig om jouw collectie schoenen op te bergen maar ook om je hal meer aanzien te geven.

Bovenop de schoenenkast kun je leuke woonaccesoires neerzetten of een mooie spiegel ophangen. Zo geef jij jezelf en je bezoek een warm welkom met deze design schoenenkast.

Bruto gewicht37.5 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!