It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Vizyon Oslo Salontafel

Vizyon Oslo Salontafel
€ 299,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Vierkante salontafels zijn heel trendy. Deze design salontafel is proffessioneel ontworpen en heeft een natuurlijke uitstraling. De metalen accenten van de tafelpoten op het blad zijn slim bedacht.

Massief houten vierkant tafelblad is gecombineerd met slanke metalen frame. Oslo salontafel is alléén nog verkrijgbaar in olijf kleur. Het afgebeelde kleur is kersen kleur, voor voorbeeld van olijf kleur kunt u kijken naar het model "Salontafel Rome" (poten van dit model is van Olijf kleur).

Bruto gewicht43 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht39 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Extra infoVizyon

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!