It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Interlink SAS James Salontafel

Interlink SAS James Salontafel
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Salontafel James is een perfecte combinatie van een salontafel en hockers in een fraai design. Het zuivere wit gecombineerd met glas en chroom straalt elegantie uit.

Het ovale tafelblad is gemaakt van transparant veiligheidsglas. De frame is uitgevoerd in hoogglans wit MDF hout welke met chromen strips bevestigd is aan het tafelblad.

Deze design salontafel is voorzien van een lade voor het opruimen van uw spullen. Twee handige hockers worden ook meegeleverd bij dit model. Deze hockers kunt u gewoon onder de tafel opbergen.

Bruto gewicht34 kg.
KleurHoogglans Wit
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht32 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten

€ 69,95

€ 59,46

15 %