Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Carvalhal Salontafel

Davidi Design Carvalhal Salontafel
€ 289,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze eiken salontafel heeft een hoekige uitwerking waardoor Carvalhal een strakke en moderne uitstraling heeft. De blokvormige tafelpoten en de exclusieve kleur maken deze salontafel origineel. De duidelijk zichtbare houtstructuur geeft deze salontafel een warme en natuurlijke touch.

Deze moderne salontafel is een onderdeel uit de Concrete OAK serie van Trendymeubels.nl. In deze serie vindt u ook de eettafel, TV meubel en dressoir voor het compleet inrichten van uw woonkamer.

Bruto gewicht32 kg.
Netto gewicht30 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!