Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Calero Salontafel

Davidi Design Calero Salontafel
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Calero salontafel heeft een moderne uitstraling door de kleur en het design. Trendy vierkante salontafel is voorzien van blokvormige tafelpoten. De houtstructuur geeft deze moderne salontafel een warme en natuurlijke look.

Calero salontafel is een onderdeel uit de Whitewash OAK serie van Trendymeubels.nl. In deze serie vindt u ook de eettafel, TV meubel en dressoir voor het compleet inrichten van uw woonkamer.

Bruto gewicht18.5 kg.
KleurWhitewash OAK
Netto gewicht16 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!