Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Henke Meble Overbos Salontafel

Henke Meble Overbos Salontafel
€ 949,00

of per maand vanaf € 20,78

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Teakhouten salontafel Overbos heeft een mooi en eigentijds design met een moderne touchTwee massieve boomstammen vormen de frame van deze design salontafel.

Het glazen tafelblad met een bijzondere vorm maakt het ontwerp stijlvol af. Het transparante tafelblad is uitgevoerd in 10 mm. dik veiligheidsglas. Breng de natuurlijke en rustieke sfeer in je woonkamer met deze design salontafel van massief hout.

Deze salontafel is gecertificeerd door Trees4TreesOnafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

  Bruto gewicht42 kg.
  KleurTeak
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!