Henke Meble Bosselaar Salontafel

Henke Meble Bosselaar Salontafel
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Salontafel Bosselaar is een prachtig design ontwerp met een authentieke uitstraling. Breng de warme en natuurlijke sfeer in je huis met deze design salontafelgemaakt van massief hout.

De stijlvol vormgegeven ecologische salontafel is ontworpen in massief sloophout gecombineerd met een rond glazen tafelblad. Dit transparante tafelblad is uitgevoerd in 10 mm. dik veiligheidsglas.

Deze salontafel is gecertificeerd door Trees4TreesOnafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

  Bruto gewicht54 kg.
  KleurTeak
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!