Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Henke Meble Acacia Salontafel

Henke Meble Acacia Salontafel
€ 999,00

of per maand vanaf € 21,88

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Salontafel Acacia is een uniek ontwerp met een rustieke en natuurlijke uitstraling. De salontafel is gemaakt van massief hout gecombineerd met een stijlvolle framevan gepoederd staal in RVS look.

Het bijzondere tafelblad van de design salontafel is een deel van de boomstam van acaciaboom. Deze ecologische salontafel brengt een warme en authentieke sfeer in je interieur. 

Deze Salontafel is gecertificeerd door Trees4TreesOnafhankelijke Trees4Trees keurmerk verzekert dat een gedeelte van het aankoopbedrag dat je hebt betaald, gedoneerd wordt om nieuwe bomen te planten.

Met het unieke WIN-nummer op het certificaat kun je op de website van Trees4Trees de exacte locatie van de bebossing vinden waar jij ook een bijdrage aan hebt geleverd.

Specificaties:

  • Diameter van het tafelblad is ca. 90 cm. 
  • Dikte van het tafelblad is ca. 10 - 12 cm.
  • Afmetingen van de stalen poten zijn elk 48 x 25 cm.
Bruto gewicht53 kg.
KleurBruin
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!