Germania Quadro Salontafel

Germania Quadro Salontafel
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een handige salontafel die voor jou het leven een stukje gemakkelijker maakt. De Duitse fabrikant heeft met oog voor functioneel design deze hoogglans witte salontafel ontworpen. Door de perfecte afwerking en het unieke design zal deze design salontafel stralen in je woonkamer.

Dankzij het speelse ontwerp is deze design salontafel een stijlvol item waar je niet omheen kunt. Je woonkamer zal nooit meer hetzelfde zijn met de Salontafel Quadro. De vierkante salontafel bestaat uit drie lagen die je afzonderlijk van elkaar kunt draaien. De bovenste twee lagen zijn draaibaar tot zelfs 360 graden. Een unieke salontafel dus die je woonkamer zal doen opfleuren.

De salontafel Quadro is uitgevoerd in kwalitatief MDF hout en hoogglans wit afgewerkt. Dankzij de witte afwerking is deze design salontafel erg neutraal. Zo kun je de unieke salontafel met verschillende interieurstijlen combineren. Dit is een belangrijke eigenschap omdat je salontafel het middelpunt is in je woonkamer en dus met de rest van je interieur moet matchen.

Door de vierkante vorm is de Salontafel Quadro strak en gestroomlijnd. Zo kun je de design salontafel prima combineren met een moderne en trendy woonkamer. Dankzij de perfecte hoogglans witte afwerking straalt de salontafel van elegantie. Daarnaast bespaar je met deze hoogglans witte salontafel veel ruimte en is hij ideaal te gebruiken in krappe vertrekken. Als je alle tafelbladen tot dezelfde vierkante vorm draait heb je een simpele design salontafel die weinig ruimte in beslag neemt. Krijg je bezoek of wil je een grotere salontafel? Dan kun je de tafelbladen draaien tot de gewenste vorm.

Je kunt deze vierkante salontafel niet alleen voor de praktische doeleinde zoals het neerzetten van je glas drinken of het neerleggen van je afstandbediening gebruiken maar ook om je woonaccessoires een leuke plek te geven. Denk maar aan je vaas met bloemen, fruitschaal of kaarsen die je speels en trapsgewijs op de design salontafel kunt neerzetten. Een praktische salontafel dus waarmee jij je woonkamer meer sfeer geeft.

Begin tijdens het inrichten van je woonkamer met je salontafel. Plaats je salontafel in het midden van je woonkamer. Denk er alleen wel aan dat je je salontafel niet te ver bij de bank vandaan zet en ook niet te dicht bij je TV. Ga vanuit je design salontafel, het centrale middelpunt, je woonkamer inrichten. Met de Salontafel Quadro zal dat geen probleem zijn en creëer je in een handomdraai een stijlvolle woonkamer.

Met deze vierkante salontafel zul je je bovendien ook nooit vervelen. Ben je het oude model zat? Dan kun je de Salontafel Quadro heel gemakkelijk draaien tot een ander model. Haal een waar stukje functioneel design in huis met deze unieke salontafel. Het merk heeft naast de vierkante Salontafel Quadro ook de ronde Salontafel Rotator ontworpen voor een strak interieur met ronde vormen.

Bruto gewicht53 kg.
KleurHoogglans Wit
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!