Rocky Cars Kinderbureau

Rocky Cars Kinderbureau
€ 219,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Een bureau waarmee kids kunnen leren, spelen en ontdekken. Het Kinderbureau Cars is uitgebracht door het meubelmerk Rocky. Dankzij de felle kleuren en het leuke ontwerp valt dit model echt op. Daarnaast heeft het kinderkamer meubel een praktisch ontwerp.

Dit bureau is gemaakt van hoogwaardige houtvezelplaten. De platen zijn heel netjes afgewerkt in de kleuren blauw en rood. Ook heeft het Kinderbureau Cars diverse handige toevoegingen. Zo heeft het model een lade met metalen handgreep in de vorm van het Cars logo. En het rode plank op de achterkant van het blauwe bureau is handig om boeken neer te zetten.

Bruto gewicht49 kg.
KleurBlauw
MateriaalHout
Breedte114 cm.
Diepte63 cm.
Hoogte130 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!