Rocky Cars Kinderboekenkast

Rocky Cars Kinderboekenkast
€ 249,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

De Kinderboekenkast Cars, zonder iets erin te zetten is dit model al een blikvanger. De speelse vakken, felle kleur en geweldige handgrepen maken het ontwerp helemaal compleet. Het meubelmerk Rocky heeft het kinderkamer meubel ontworpen.

De Kinderboekenkast Cars is gemaakt van hoogwaardige houtvezelplaten. Dit materiaal is netjes afgewerkt. De boekenkast is uitgevoerd in de kleuren blauw en rood met speelse details. Het model is voorzien van vijf vakken om boeken of speelgoed in neer te zetten, een lade en twee deuren. De handgrepen van deze blauwe boekenkast zijn gemaakt van metaal en hebben de vorm van het officiële Cars logo.

Bruto gewicht39 kg.
KleurBlauw
MateriaalHout
Breedte85 cm.
Diepte43 cm.
Hoogte155 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!