Rocky Cars Commode

Rocky Cars Commode
€ 199,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Groot pakket

Niet meer leverbaar

Een commode ladekast is eigenlijk nooit overbodig. Met dit meubel creëer je namelijk veel extra opbergruimte. Ook is een model zoals deze Commode Cars leuk om boeken, speelgoed of andere accessoires op neer te zetten.

Door de kleuren is de Commode Cars eigenlijk al een blikvanger op zich. De romp en lades zijn gemaakt van houtvezelplaten met een mooie afwerking. De vier ruime lades hebben metalen handgrepen in de vorm van het officiële Cars logo. Natuurlijk zijn de lades een belangrijk onderdeel van de blauwe commode. Je kunt hierin kleding of speelgoed opbergen zodat de kinderkamer opgeruimd blijft.

Bruto gewicht55 kg.
KleurBlauw
MateriaalHout
Breedte85 cm.
Diepte44 cm.
Hoogte89 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!