Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Betrouwbaar en transparant

 

Trendymeubels.nl en haar bezoekers zijn erg benieuwd naar jouw mening over onze webshop en ja aankopen. Plaats daarom een review en help andere om de juiste keuze te maken en in vertrouwen hun design meubels te bestellen.

Wij willen graag dat je blij bent met ieder product dat je bij ons koopt. Daarom hechten wij veel waarden aan perfectie en kwaliteit. Wij willen een goede klantenservice en transparantie bieden. Iedere consument heeft het recht op eerlijke, heldere en tijdige informatie. Daarom gebruiken wij jouw review om onze klantenservice, klantbeleving en bedrijfsprocessen te verbeteren. Via onderstaande kanalen kan een review geschreven worden.
 

Shopwiki premium shop - Trendymeubels.nl Beslist Topwinkel - Trendymeubels.nl Ekomi klantenbeoordeling - Trendymeubels.nl Prijsvergelijk - Trendymeubels.nl

Ciao shopping - Trendymeubels.nl

Koopkeus - Trendymeubels.nl

Shopalike - Trendymeubels.nl

Trendymeubels Productreviews
Shopwiki premium shop - Trendymeubels.nl Beslist Topwinkel - Trendymeubels.nl

Shopalike - Trendymeubels.nl Prijsvergelijk - Trendymeubels.nl
Trendymeubels Productreviews
Ekomi klantenbeoordeling - Trendymeubels.nl

Koopkeus - Trendymeubels.nl
 Ciao shopping - Trendymeubels.nlJe review is geld waard!

Wanneer je je bestelling hebt ontvangen kun je een beoordeling geven over onze service en jouw meubel. De levering, kwaliteit en uitstraling zijn allemaal punten waar jij ons op kunt beoordelen. Bij Trendymeubels.nl vinden wij het erg belangrijk om jouw mening te weten. Zo kunnen wij altijd de beste service bieden en de mooiste design meubels leveren. Om wat terug te doen voor onze klanten is jouw review geld waard. Waneer je een review hebt geplaatst op onze website of via één van de bovenstaande kanalen ontvang je 20,- euro korting bij een minimale bestelwaarde van 100,- euro op je volgende aankoop. Stuur ons even een mailtje met jouw geplaatste review via info@trendymeubels.nl en wij sturen de persoonlijke kortingscode direct naar je toe.

 

Schrijf een review en maak kans op een iPAD 3 Mini!

Nadat je je bestelling ontvangen hebt kun je een review plaatsen over je ervaring met Trendymeubels.nl. Daarnaast vragen wij je om een leuke foto te mailen van het gemonteerde product in jouw interieur. Wij vinden het namelijk leuk om te zien hoe onze producten staan te stralen in jouw inrichting. Help ons mee om onze service en producten te verbeteren door je mening te geven en maak zelf kans op de nieuwste iPad Mini 3. Want jouw tevredenheid is de sleutel tot ons succes!

Win een iPad 3 Mini bij Trendymeubels.nl

Hoe kun je meedoen?

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling ontvang je een e-mail van eKomi, een onafhankelijk en professioneel klantenfeedback systeem. In deze e-mail vind je een link waarmee je een review kunt plaatsen over onze service en de aangeschafte producten. Mail je review samen met een leuke foto van je gemonteerd design meubel naar info@trendymeubels.nl en maak automatisch kans op de Ipad Mini 3!

 

Actievoorwaarden review actie Trendymeubels.nl

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de review actie van Trendymeubels.nl.
 2. Via de link in de e-mail die je van eKomi zult ontvangen, beoordeel jij Trendymeubels.nl door een review te geven over de product(en) die jij hebt aangeschaft en de service die je van onze kant hebt mogen ervaren.
 3. Jouw review voldoet aan de richtlijnen zoals hieronder aangegeven, en alleen goedgekeurde reviews dingen mee naar de prijs.
 4. Bij deelname geeft de persoon Trendymeubels.nl automatisch toestemming voor de publicatie van de naam en de foto's. De gegevens worden niet aan derden verstrekt.
 5. De foto's worden door inzending eigendom van Trendymeubels.nl en kunnen gebruikt worden door Trendymeubels.nl. 
 6. Om kans te maken op de prijs dien je een e-mail te sturen naar info@trendymeubels.nl met jouw geplaatste review en een foto van je gemonteerde meubel dat aangeschaft is bij Trendymeubels.nl.
 7. Meedoen met meerdere reviews en foto's van meerdere aankopen is toegestaan om zo de kans op de prijs te vergroten.
 8. De winnaar ontvangt een e-mail van Trendymeubels.nl en wordt tevens bekendgemaakt op de website, blog, Facebook, Twitter en Google+ pagina vanTrendymeubels.nl.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze actie kun je e-mailen naar info@trendymeubels.nl

 

Richtlijnen review

 • Wees objectief en oprecht: Vertel niet alleen of je wel of niet tevreden bent, maar vermeld daarbij ook jouw motivatie. Voldoet het product wel of niet aan je verwachtingen? Onderbouw je review met feiten.
 • Blijf ter zake: Vertel met name over onze product(en) en onze service.
 • Omschrijf gedetailleerd: Schrijf je review in minimaal 160 letters.
 • Let op je taalgebruik: Schrijf je review in begrijpelijk en in verzorgd Nederlands. Vermijd bedreigingen, misleidingen, valse beweringen, scheldwoorden of anderszins expliciete termen.
 • Vermeld geen contactinformatie: Reviews mogen geen contactinformatie en commerciële inhoud bevatten, zoals telefoonnummers, (email)adressen, URL’s, links en creditcardnummers.