Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling en wil je deze terugsturen of ruilen? Geen probleem! Een bestelling kun je binnen 100 dagen GRATIS ruilen of retourneren.

Controleer eerst je bestelling

Heb je een bestelling binnen? Controleer deze dan eerst op beschadigingen. Constateer je schade of een missend onderdeel? Geeft dit dan direct door aan onze klantenservice. Graag ontvangen wij ook een foto en het onderdeelnummer. 
Schadeclaims van gemonteerde meubels worden niet in behandeling genomen. 

Bedenktermijn

Binnen 100 dagen kun je jouw bestelling ruilen of retourneren. In die 100 dagen mag je het product netjes uitpakken om het te kunnen beoordelen maar niet gebruiken. Bij gebruikte producten zijn wij genoodzaakt een deelvergoeding in rekening te brengen.

Je kan binnen 100 dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding retourneren of
je kan ons binnen 100 dagen na ontvangst van je bestelling op de hoogte brengen dat je wilt retourneren (herroepen). Vervolgens dien je jouw bestelling binnen 14 dagen na die melding retourneren.

Retourneren

Retourneren bij Trendymeubels.nl doe je als volgt:
1. Stuur onze klantenservice een e-mail om door te geven dat je het product wilt retourneren. Vergeet niet je ordernummer door te geven.
2. Je ontvangt van ons een retourformulier welke je kan invullen en meesturen.
3. Lichte pakketten kun je zelf afgeven bij een depot van het vervoersbedrijf, zware pakketten laten wij bij je ophalen.
4. Zodra je retour binnen is sturen wij een bevestiging, 
5. Het aankoopbedrag* zal binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven het product te willen retourneren worden gecrediteerd. Natuurlijk moet de bestelling dan wel bij ons afgeleverd zijn of moet je kunnen aantonen dat je de bestelling hebt opgestuurd.
Natuurlijk is het ook mogelijk om je retour af te geven bij onze winkel in Schiedam

Voor het retour sturen van een producten kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Dit formulier vind je bij je zending, het is niet verplicht om dit formulier te gebruiken.

Ruilen

Om een product te ruilen kun je de normale retourprocedure zoals hierboven beschreven volgen en je bestelling terugsturen. De nieuwe kleur, maat of uitvoering kun je gewoon via de website bestellen.

Voorwaarden

Je kunt een bestelling onder de volgende voorwaarden retourneren:

  • binnen 100 dagen na ontvangst.
  • Indien het product, voor zover mogelijk om het product te kunnen beoordelen, in originele staat en verpakking aangeboden wordt voor retour.
  • Indien het product geen sporen van gebruik en/of montage bevat.

Heb je een product in de showroom gezien en gekocht? Dan ontvang je een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag en kosten van de heenzending.

Uitgesloten producten

Sommige producten kunnen helaas niet geretourneerd worden. Het gaat hierbij om:

  • Een vaste set meubels waarvan je één product wilt retourneren
  • Producten die speciaal voor jou gemaakt of samengesteld zijn

Retouradres

Regoutstraat 1, 3125 BH Schiedam NL

 

*Extra kosten van speciale bezorging zoals levering op zaterdag worden bij retournering niet teruggestort.