Davidi Design Relax Fauteuil 3

Davidi Design Relax Fauteuil 3
€ 369,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze zeer comfortabele fauteuil straalt pure elegantie en eenvoud uit. Het model is gedetailleerd met uitmuntende ergonomische eigenschappen voor een verleidelijk comfort. Geen last meer van stijve gewrichten en spierpijn.

Deze relaxstoel is voorzien van een verstelbare voetbank, doorlopend vanaf de zitting. U kunt achterover leunen op deze relaxstoel en de voetsteun openklappen. De fauteuil is bekleed met kunstleer welke slijtvast is voor een lange levensduur.

Bruto gewicht32 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht31 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Zitdiepte55 cm.
Zithoogte38 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!