Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Relax Fauteuil 1

Davidi Design Relax Fauteuil 1
€ 239,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze relax fauteuil straalt rust en luxe uit. Laat u lekker ontspannen op deze zeer comfortabel ervaren fauteuil welke aangevuld is met een zachte nekkussen en een voetenbank voor ultiem zitcomfort. De armsteunen zijn natuurlijk niet te missen bij een gewaagd fauteuil.

De relax fauteuil is bekleed met slijtvaste PU kunstleder van overtreffende kwaliteit waardoor de levensduur lang is. Het is uiteraard mogelijk om op deze relaxstoel achterover te leunen. Deze design fauteuil is leverbaar in Crème.

Bruto gewicht20 kg.
KleurAluminium
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht18 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Zitdiepte55 cm.
Zithoogte38 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!