Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Gamestoel Cube

0 10 8 1 Gamestoel Cube
goed,leuk in gebruik alleen jammer dat er een stroomdraad aan verbonden is en geen oplaadbare batterij inzit. Gamestoel Cube by , August 15, 2013
4/ 5stars
goed,leuk in gebruik alleen jammer dat er een stroomdraad aan verbonden is en geen oplaadbare batterij inzit.
Gamestoel Cube
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Geavanceerde audio entertainment in stijl. Dat is de multimedia hocker met ingebouwde 2.1 stereosysteem met versterker en een bass-reflex luidspreker met subwoofer voor een krankzinnig geluid. Deze multimedia poef is ontworpen voor muziek luisteren, films kijken of te gebruiken als game poef. Koppel eens 4 Music Rockers aan elkaar en geniet van audiobelevenis terwijl u relaxed zit.

De multimedia hocker is met de meegeleverde kabels onder andere aan te sluiten op uw TV, DVD, Game console, PSP, Wii, Xbox, MP3 speler, iPod en mobiele telefoon.

Beleef de muziekavontuur vol met energie en geluid-plezier.

Bruto gewicht12 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
8
  • natasja Verspreet15-08-2013
    goed,leuk in gebruik alleen jammer dat er een stroomdraad aan verbonden is en geen oplaadbare batterij inzit.
    Score: 8

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!