Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Latos Plantentafel

Davidi Design Latos Plantentafel
€ 169,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze strakke plantentafel geef je je inrichting een gezellig tintje. Het stijlvolle ontwerp en de mooie afwerking maken de design plantentafel tot een echte must have voor in iedere kamer van je huis. Maak je inrichting compleet met de hoogglans witte plantentafel Latos.

De stijlvolle plantentafel is ontworpen door het bekende merk Davidi Design. Dit merk produceert, dankzij haar jarenlange ervaring, kwalitatieve meubels die stralen in je interieur. De hoogglans witte Plantentafel Latos is een mooi voorbeeld uit de indrukwekkende collectie van het merk. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze stijlvolle plantentafel.

Om de stevigheid te garanderen is de design plantentafel volledig uitgevoerd in hoogwaardig MDF hout. Het hout is op een perfecte manier afgewerkt met hoogglans witte lak. Door de hoogglans afwerking straalt de Plantentafel Latos letterlijk en figuurlijk je inrichting. De trendy look van de plantentafel valt direct op waardoor je een echte eyecatcher in je inrichting creëert.

De design plantentafel heeft op het eerste oog een eenvoudig ontwerp en een neutrale kleur. Dit maakt de design plantentafel bijzonder en uniek. Je kunt de Plantentafel Latos dan ook in iedere ruimte van je huis plaatsen. Overal waar jij een stukje gezelligheid wilt creëert is deze plantentafel de oplossing. Gebruik de hoogglans witte plantentafel tegen een saai muur op in een lege hoek en je huis zal nooit meer hetzelfde zijn.

Natuurlijk kun je de hoge Plantentafel Latos gebruik om je bijzondere planten een centrale plek in je woonkamer te geven. Maar ook om je woonaccessoires een plekje te geven is de hoogglans witte plantentafel prima geschikt. Je kunt de design plantentafel apart gebruiken of in combinatie met de andere modellen uit dezelfde serie. De Plantentafel Latas (70 cm. hoog), de Plantentafel Latos (90 cm. hoog) en de Plantentafel Lates (110 cm. hoog) vormen een stijlvol geheel.

Bruto gewicht9.5 kg.
KleurHoogglans Wit
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!