Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Lates Plantentafel

Davidi Design Lates Plantentafel
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Heb je een saaie muur of een lege hoek in je woonkamer? Dan is de Plantentafel Lates het ideale meubel om je woonkamer aan te kleden. Met de hoogglans witte plantentafel maak je je inrichting compleet en creëer je een gezellige sfeer in iedere ruimte van je huis.

De hoge plantentafel is een echte blikvanger in je inrichting. Dankzij het weergaloze ontwerp en de stralende afwerking heeft de Plantentafel Lates een chique uitstraling. Je woonkamer, eetkamer, hal of slaapkamer krijgt een geheel andere uitstraling met deze hoogglans witte plantentafel. De design plantentafel is ontworpen door het merk Davidi Design en straalt van elegantie.

Deze hoogglans witte plantentafel is een ideaal meubel om meer gezelligheid in je huis te creëren. Dankzij het eenvoudige ontwerp en de neutrale uitvoering kun je de design plantentafel overal in je huis en met iedere kleur of stijl combineren. Tegen een saaie muur, in een lege hoek of als extra aanvulling op je inrichting, je kunt alle kanten op met de Plantentafel Lates.

De design plantentafel is erg stevig dankzij het kwalitatieve MDF hout. Dit hout is netjes afgewerkt met hoogglans witte lak. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen heeft de Plantentafel Lates een lange levensduur. Het strakke ontwerp in combinatie met de hoogglans witte afwerking maakt de design plantentafel tot een must have voor in iedere ruimte van je huis.

Je kunt de hoogglans witte plantentafel gebruiken om je bijzondere planten een centrale plek in je woonkamer te geven. Maar ook voor je stijlvolle woonaccessoires is de Plantentafel Lates prima geschikt. De hoogglans witte plantentafel heeft een trendy look waar je niet omheen kunt.

Om nog meer sfeer en gezelligheid in je woonkamer te creëren kun je de design plantentafel ook combineren met de andere modellen uit dezelfde serie. De Plantentafel Latas van 70 cm. hoog, de Plantentafel Latos van 90 cm. hoog en deze Plantentafel Lates van 110 cm. hoog geven je interieur een stijlvolle uitstraling.

Bruto gewicht11.6 kg.
KleurHoogglans Wit
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!