It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Davidi Design Latas Plantentafel

Davidi Design Latas Plantentafel

€ 149,00

€ 134,10

incl. BTW

10% korting

Je voordeel is € 14,90
Deze actie loopt t/m 26 december 2018

Niet meer leverbaar

Deze hoogglans witte bloemenzuil is een echte aanwinst voor in iedere ruimte van je huis. Het strakke design en de mooie afwerking maken de design bloemenzuilen tot een must have voor in je inrichting. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze design bloemenzuil jou biedt.

De hoogglans witte bloemenzuil is ontworpen en geproduceerd door het bekende merk Davidi Design. Door de ervaring van het merk kun jij uitgaan van een degelijk meubel waar je jarenlang plezier van zult hebben. De design bloemenzuil Latas is mooi item uit de brede collectie van het merk en heeft een onweerstaanbare uitstraling.

De hoogglans witte platentafel heeft op het eerste gezicht een neutrale uitstraling en vormgeving. Hierdoor kun je de design plantentafel overal in je huis neerzetten en met iedere kleur combineren. Dit maakt het inrichten van je huis een stuk leuker en gemakkelijker. Creëer een gezellige sfeer in je inrichting met de Plantentafel Latas.

Om de stevigheid te garanderen is de design bloemenzuil volledig uitgevoerd in hoogwaardig MDF hout. Het hout is op een nette manier afgewerkt met hoogglans wit waardoor de design platentafel straalt van elegantie. Door de hoogglans witte afwerking kun je de platentafel met zowel felle kleuren als neutrale kleuren prima combineren.

Gebruik de Plantentafel Latas om een grote vaas met bloemen een opvallende plek in je huis te geven. Daarnaast kun je de plantentafel gebruiken om leuke woonaccessoires neer te zetten. Richt je huis in zoals jij dat wilt met deze opvallende hoogglans witte plantentafel. De design Plantentafel is 70 cm. hoog en een echte eyecatcher in je inrichting. Om een speels effect te creëren kun je de Plantentafel Latas ook combineren met de Plantentafel Latos (90 cm.) en de Plantentafel Lates (110 cm.).

Bruto gewicht6.8 kg.
KleurHoogglans Wit
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!